Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Деражні відбулась зустріч із підприємцями з обговорення питань оподаткування

опубліковано 21 травня 2021 о 15:21

У Деражнянській державній податковій інспекції за участі начальника інспекції Олександра Ломая відбулась робоча зустріч із старостами об’єднаної територіальної громади та платниками податків краю.

У ході діалогу обговорено новації податкового законодавства, зокрема, використання РРО/ПРРО фізичними особами підприємцями, подання звітності в електронному вигляді, формат списання, відтермінування та прощення податкового боргу та податкові канікули для ФОП першої групи, передбачений Законом 1072.

Також посадовець зазначив, що завдяки роботі електронних сервісів ДПС України платники податків мають можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів без особистих візитів до служби.

Для цього на вебпорталі ДПС України забезпечено доступ до низки безкоштовних електронних сервісів. Адже, впровадження інноваційних ІТ дає змогу зберегти дорогоцінний час для бізнесу та здійснити спілкування з податковою службою комфортно.

Одним з найбільш популярних сервіс ДПС є Електронний кабінет. Даний сервіс є захищеним, персоналізованим та безпечним. Відтак, Електронний кабінет надає безконтактні способи взаємодії платників податків та контролюючих органів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Просте логічне програмне забезпечення максимально спрощує адміністрування податків та взаємодію з представниками податкової служби. Значною мірою зменшується й адміністративне навантаження на контролюючі органи, а також знижуються витрати на комунікацію у паперовій формі.

По завершенню зустрічі сторони домовилися розвивати взаємодію, зокрема, у посиленні інформування та підтримки платників податків.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»