Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуальна_тема: на Шепетівщині податківці долучилися до масштабної зустрічі з приводу економічного розвитку

опубліковано 18 травня 2021 о 10:26

З робочим візитом Шепетівщину відвідали народний депутат України Олена Копанчук та радник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Юрій Маєвський. На зустрічі були голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, начальник Шепетівської ДПІ Валентина Ординська, директори лісових господарств та голови територіальних громад краю.

У ході діалогу обговорювались проблемні питання, які виникають у процесі роботи у зв’язку із змінами в законодавстві та проведеними реформами.

Начальник ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Валентиина Ординська акцентувала увагу представників бізнесу на практичній реалізації додаткових заходи з підтримки громадян та малого бізнесу, запроваджених Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX; впровадження у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, зокрема, щодо запровадження електронного документообігу та повноцінного використання сервісів ДПС, а також про переваги застосування програмних РРО.

Учасники зустрічі відвідали об’єкти соціальної інфраструктури, де обговорили потреби громади та можливість підтримки з боку держави.