Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Деражнянській ДПІ відбувся предметний діалог з представниками бізнесу

опубліковано 13 травня 2021 о 16:58

На Деражнянщині проводяться робочі зустрічі з суб’єктами господарювання що звітують про відсутність діяльності та відповідно не сплачують платежі до бюджету. Ініціатором діалогу з представниками бізнесу став начальник Деражнянської ДПІ Олександр Ломай.

Співбесіди з платниками мають на меті визначення намірів здійснення діяльності та  сплати податків. Також надаються роз’яснення платникам, щодо механізму застосування процедури реєстрації припинення юридичної (фізичної) особи платника податків.

У ході робочої зустрічі посадовцем акцентовано увагу на питаннях легалізації заробітної плати, офіційному оформленні найманих працівників, перевагах застосування програмних РРО та питаннях закриття недіючих підприємств.

У ході робочої зустрічі акцентовано увагу на питаннях залучення юридичних осіб до сплати ПДФО, легалізації заробітної плати, оформлення найманих працівників, переваги застосування програмних РРО та Закону 1072.

Посадовець закликав присутніх максимально користуватись послугами ДПС дистанційно, усвідомити переваги такого формату спілкування з податковими органами, адже скориставшись онлайн-сервісами вебпорталу ДПС (https://tax.gov.ua) ви маєте можливість отримати всю необхідну інформацію без особистих візитів до центрів обслуговування платників.