Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: на Славутчині податківці роз’яснюють платникам питання прозорої та системної діяльності бізнесу

опубліковано 11 травня 2021 о 16:44

Керівник Славутської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Володимир Яремчук у рамках інформаційної кампанії щодо роз’яснення платникам практичного застосування законодавчих норм прозорої та системної підприємницької діяльності  провів низку робочих зустрічей з суб’єктами господарювання, що звітують про відсутність діяльності та відповідно не сплачують платежі до бюджету.

Змістовною та предметною була розмова з очільником приватного підприємства «Енергоплюс», у ході якої обговорено пріоритетні питання підприємницької діяльності та сплати податків, застосування електронних сервісів від податкової служби.

«Співбесіди з такою категорією платників мають на меті визначення намірів здійснення діяльності та  сплати податків. Також надаються роз’яснення платникам, щодо механізму застосування процедури реєстрації припинення юридичної (фізичної) особи платника податків, або ж навпаки – ефективної та прибуткової роботи і відповідно сплати податків. Загалом платники бачать у податковій службі партнера, який здійснює їх сервісний супровід», - розповів Володимир Яремчук.