Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Пульс» — сервіс, який працює для платників податків

опубліковано 30 квітня 2021 о 15:29

На телефон сервісу «Пульс» Державної податкової служби України платники Хмельницької області звернулися 36 разів з початку 2021 року. У квітні ж надійшло 6 звернень від подолян. Усі їхні звернення були уважно розглянуті, питання вирішені по суті та у встановлений законодавством строк, переконують в управлінні обслуговування платників Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

Суб’єктів господарювання та громадян цікавили такі питання у сфері оподаткування: щодо роботи органів ДПС, отримання податкової знижки, щодо спрощеної системи оподаткування, функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, звітності та реєстрації накладних, роботи ЦОП тощо.

Нагадаємо, що сервіс «Пульс» ДПС України у постійному режимі приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання стосовно неправомірних дій, бездіяльності або можливих корупційних проявів з боку посадових осіб структурних підрозділів та територіальних органів Державної податкової служби.
Заявники можуть надавати інформацію за телефоном 0-800-501-007, обравши в інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», або надіслати відповідну інформацію на електронну адресу: idd@tax.gov.ua.