Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Полонному підприємцям активно роз’яснюють переваги застосування програмних РРО та інші податкові новації

опубліковано 13 квітня 2021 о 11:17

Активна роз’яснювальна робота щодо запровадження ПРРО проводиться фахівцями Полонської державної податкової інспекції Головного управління  ДПС у Хмельницькій області. Спілкуючись з представниками суб’єктів господарювання  різних форм власності та систем ведення обліку, податківці на практиці роз’яснюють переваги сучасних інформаційних технологій, які реалізуються у ДПС. 

Тож підприємці Полонської ОТГ мали змогу отримати не лише інформаційне повідомлення про законодавчі новації щодо застосування РРО та ПРРО, а й практичну допомогу по встановленню безкоштовного програмного продукту.

Увагу підприємців акцентовано на впровадженні у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, зокрема, щодо запровадження електронного документообігу.

Так, суб’єкти господарювання можуть скористуватися електронними сервісами ДПС для подання звітності та сплати податків, проведення звірки взаєморозрахунків з бюджетом та отримання адміністративних послуг. Електронне звітування - це найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами.

Також податківці нагадали, що з 1 січня поточного року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року. Відтак, платник податків зобов’язаний подати декларацію до 1 травня 2021 року.

«Суб’єкти господарювання можуть скористуватися електронними сервісами ДПС для подання звітності та сплати податків, проведення звірки взаєморозрахунків з бюджетом та отримання адміністративних послуг. Електронне звітування – це найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами в умовах сьогодення», - підкреслив начальник Полонської ДПІ Юрій Корнелюк.

 Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»