Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуальна_тема: дискусії за «круглим столом» з представниками бізнесу будівельної галузі додали снаги у роботі

опубліковано 05 квітня 2021 о 10:14

У Волочиську відбулося  засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення міської територіальної громади. На запрошення голови робочої групи в засіданні взяли участь  представники бізнесу будівельної галузі громади, а також фахівців Управління Держпраці у Хмельницькій області.

У роботі засідання взяв участь начальник Волочиської Державної податкової інспекції Анатолій Саланський.

«Одним із найважливіших питань сьогодення залишається  розв’язання проблеми легалізації трудових відносин з найманими працівниками, виплати  легальної заробітної плати та встановлення їм економічних, соціальних і трудових гарантій, а також економічна діяльність підприємств Волочиської ОТГ в частині оплати праці найманих працівників та будівельної галузі зокрема. Важливими у цьому плані є зміни в податковому законодавстві та ключові інформаційні кампанії податкової служби, - декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році, подання звітності в електронному вигляді, новації Закону 1072, тощо», - зазначив Анатолій Саланський.

Окремо обговорювалось питання щодо застосування  реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій  для платників єдиного податку, які впорядковують готівковий обіг та забезпечують сучасні комфортні умови ведення бізнесу.

Засідання робочої групи за участю підприємців та преставників органів контролю було проведено на хвилі взаєморозуміння, зацікавленості та обговорення пропозицій з удосконалення напрямків діальності. Спікери подякували присутнім за участь у засіданні  та  плідну співпрацю.