Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Зворотній_зв’язок: податкова служба Хмельниччини отримала 80 письмових звернень від громадян

опубліковано 01 квітня 2021 о 13:57

Протягом січня-березня 2021 року до Головного управління ДПС у Хмельницькій області надійшло 80 письмових звернень громадян.

Основні питання, які порушують громадяни, стосуються повідомлень про ухилення від сплати податків, роз’яснень сплати податків на майно, реєстрації та обліку платників податків, відмови в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків, єдиного соціального внеску, податку на доходи фізичних осіб, розстрочення (відстрочення, реструктуризація) грошового зобовʼязання (податкового боргу), списання безнадійного податкового боргу, а також фінансового забезпечення працівників ДПС, інших питань, що належать до компетенції ДПС.

Зокрема, надійшло одне колективне звернення від 60 громадян, яке розглянуто в межах чинного законодавства та в термін, визначений законодавством.

Під час розгляду звернень громадян вживались заходи щодо кваліфікованого, неупередженого, об’єктивного та своєчасного розгляду звернень громадян, оперативного вирішення порушених питань.

Загалом даний напрямок діяльності пріоритетний за формою та змістом, оскільки забезпечує зворотній зв’язок з платниками та обізнаність з питань, які стосуються реалізації податкової політики. Бути поінформованим та озброєним потрібними знаннями, працювати у правовому полі,  - значить бути у тренді, - переконані у податковій службі області.