Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги органів місцевого самоврядування

опубліковано 15 січня 2021 о 11:58

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що Постановою Кабінету Міністрів України від 12.02.2020 №73 «Деякі питання зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування у 2020 році» (далі – Постанова №73) затверджено порядок розрахунку частки акцизного податку.

ДПС, на виконання вимог Постанови №73, двічі на рік здійснює відбір інформації з урахуванням даних РРО про обсяг роздрібного продажу (за півріччя) у розрізі КОАТУУ та літрах.

З метою надання можливості органам місцевого самоврядування самостійно аналізувати інформацію про виторги, проведені через РРО при продажу пального, у розрізі адміністративно-територіального поділу, ДПС на ВЕБ-порталі у розділі «Діяльність» створено нову рубрику «Інформація щодо обсягу проданих через РРО підакцизних товарів у розрізі КОАТУУ».

Наразі у новій рубриці розміщено: «Інформація щодо обсягу проданого у розрізі КОАТУУ за ІІІ квартал 2020 року».

ДПС і в подальшому планує поквартально розміщати інформацію щодо обсягу проданого через РРО пального у розрізі КОАТУУ.

Крім того, інформаційні повідомлення щодо створення нової рубрики розміщено на офіційному Веб-порталі ДПС, на сторінках соціальних мереж та телеграм-каналі ДПС.