Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Хмельниччині зберігається позитивна динаміка податкових надходжень до бюджету: платежі зросли на 1 мільярд гривень

опубліковано 03 грудня 2020 о 15:24

Протягом одинадцяти місяців 2020 року платники податків Хмельниччини спрямували до бюджетів усіх рівнів 11,2 мільярда гривень податкових платежів,що становить 106,9 відсотка. У порівнянні з відповідним періодом минулого року платежі до бюджету зросли на 1 мільярд гривень.

Водночас, слід відмітити, що до Державного бюджету за вищевказаний період надійшло 4,7 мільярда гривень, територіальні громади отримали 6,5 мільярда гривень податкових надходжень.

За підсумками листопада цього року до дохідної частини державного бюджету додатково надійшло більш ніж 167,7 мільйона гривень, місцеві бюджети отримали з плюсом до завдання майже 85 мільйонів гривень. У порівнянні з минулим роком, надходження до Зведеного бюджету зросли на 173,6 мільйона гривень або на 16 відсотків.

Як зазначають в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області, податкова служба системно працює над тим, щоб максимально спростити та зробити комфортним процес виконання податкових зобов’язань бізнесом і громадянами. Розширення функціональних можливостей Електронного кабінету, пропоновані платникам сервіси, що виключають особистий контакт, а також вдосконалення процедур адміністрування податків покликані зробити податкову службу сучасною та технологічною, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі.

Також позитивний результат наповнення бюджету досягається ефективним онлайн спілкуванням з підприємницькою спільнотою з роз‘яснення податкових новацій, процесу реєстрації податкових накладних та інших важливих питань для розвитку бізнесу, - прокоментували результати діяльності у податковій службі Хмельниччини.