Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Увага_ афера: фейкові «податківці» вкотре намагаються ошукати підприємців

опубліковано 25 листопада 2020 о 16:12

За інформацією відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Хмельницькій області у регіоні фіксуються телефонні дзвінки шахраїв, які від імені посадових осіб податкової служби шляхом психологічного тиску на представників підприємницької спільноти прагнуть виманити грошові кошти.
Зловмисники за певну суму коштів, переведену на карточку, обіцяють не проводити перевірки, дати зелену вулицю реєстрації податкових накладних і в цілому позбавити будь-яких проблем у веденні бізнесу.
Фахівці Головного управління ДПС у Хмельницькій області звертаються до платників податків бути обачними, не піддаватися на провокації шахраїв.

У випадку вчинення протиправних дій, пов‘язаних із вимаганнях коштів шляхом шахрайства, потрібно звертатись до Національної поліції за телефоном 102.

Також про такого роду факти можна повідомляти за номером телефону (0382) 61-84-85 до підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Хмельницькій області, або надсилати повідомлення на електронну скриньку (km.antikor@tax.gov.ua).