Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Працюємо_разом: на Хмельниччині до роз‘яснення інноваційних податкових проектів активно долучилася бізнес-спільнота краю

опубліковано 03 листопада 2020 о 16:45

Робоча зустріч керівників Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віталія Лазарєва та Головного управління ДФС у Хмельницькій області Олександра Кромпа із президентом Хмельницької торгово-промислової  палати, головою регіональної ради підприємців, членом громадської ради при податковій службі краю Наталією Бєляковою стосувалась активізації роботи з роз‘яснення новацій податкового законодавства, впровадження електронних сервісів та протидії із махінаціями з ПДВ.

У першу чергу мова йшла про збільшення користувачів електронним кабінетом платника та новітніх форм комунікації з найбільш зручного і сучасного спілкування з ДПС – електронного звітування, яке дає можливість сплачувати податки у сучасному форматі – швидко і зручно.

«Очевидно, що у нинішніх умовах платникам податків не обійтись без участі в онлайн форматі у комунікаційних та інформаційних проектах податкової служби. Так склалося, що як впродовж тривалого часу виконую важливу суспільну місію, працюючи як з податковою службою, так і з бізнесом у напрямку реалізації головного конституційного права – сумлінної сплати податків. І маю відзначити прогрес у цьому питанні, який вочевидь демонструє підприємницька спільнота краю у збільшенні податкових надходжень та участі у податкових проектах», – зазначила Наталія Бєлякова.

У свою чергу керівники податкової та фіскальної служби позитивно оцінили ініціативу представників регіональної ради підприємців і торгово-промислової палати у залученні фахівців ДПС до участі у вебінарах з роз‘яснення податкового законодавства у форматі ZOOM. Важливим у цьому платі є використанні інформаційних листів, відео уроків і плакатів від податкової служби, у яких доступною мовою роз'яснюються законодавчі нововведення і їх переваги.

«Дуже добре, що ми маємо таких партнерів з числа бізнесу та громадськості, які підтримують ініціативи та новації податкової служби стосовно спрощення ведення бізнесу, удосконалення та осучаснення адміністрування та сплати податків і у підсумку досягнення кінцевого результату у вигляді зростання надходжень до бюджету. Це відповідальна і непроста робота, яка досягається спільною працею і має реальну перспективу, продиктовану бажанням усіх сторін жити у цивілізованому самодостатньому суспільстві», - відзначив начальник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віталій Лазарєв.