Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#WIKI_NAZK_GOV_UA: НАЗК запустила базу знань

опубліковано 23 жовтня 2020 о 10:00

До уваги осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування!

НАЗК запустила базу знань WIKI.NAZK.GOV.UA. - повідомляють у відділі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

Часом – наприклад, коли декларуєшся, – хочеться мати власну довідкову чи асистента, який підкаже відповіді на найнесподіваніші запитання.

Відтак така “довідкова” вже стала доступною всім, кому необхідні пояснення від НАЗК, адже Агентство запустило базу знань за адресою https://wiki.nazk.gov.ua/. У ній міститься інформація для декларантів, викривачів, політичних партій, а також з питань конфлікту інтересів.

Чим буде корисна база знань?

Власне, база – це бібліотека, за допомогою якої можна у будь-який час легко і швидко отримати офіційну інформацію чи пояснення від НАЗК. Тобто витрачати зусилля на листи чи дзвінки у контакт-центр – не потрібно.

Вебсайт має контекстний пошук, надає можливість перевіряти актуальність роз’яснення і завантажувати документи, які втратили чинність, може сповіщати про нові матеріали та ін.

Також користувач зможе формувати персональну інформаційну бібліотеку та робити закладки для вибраних роз’яснень.

Зараз база знань налічує шість розділів:

декларування,

конфлікт інтересів,

уповноважені,

політичні партії,

викривачі,

реєстр корупціонерів.

Цей перелік не є вичерпним: НАЗК буде аналізувати питання і пошукові запити користувачів, поповнювати розділи корисними статтями.