Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: податківці Шепетівщини проводять активну роз‘яснювальну роботу в рамках операції «Урожай-2020»

опубліковано 15 вересня 2020 о 10:12

Працівниками Шепетівської ДПІ та управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Хмельницькій області у рамках операції «Урожай» проведено відпрацювання суб’єктів господарювання – виробників сільськогосподарської продукції, моніторинг засіяних площ та обсягів реалізації продукції.
За результатами аналізу організовано ряд зустрічей з керівниками зазначеної категорії платників податків, у ході яких. обговорені питання цільового використання земель сільсьгосподарського призначення, обробітку цих земель, підвищення рівня добровільності сплати податку на додану вартість та в цілому оподаткування сільськогосподарського виробництва.
З метою унеможливлення ризиків мінімізації податкових зобов’язань з ПДВ, суб’єктам господарювання податківцями рекомендовано провести аналіз залишку від’ємного значення з ПДВ, обсягів реалізації товарної продукції.
Зокрема, конструктивно і продуктивно пройшла зустріч начальника Шепетівської ДПІ Валентини Ординської з представниками Грицівського вищого професійно-технічного училища № 38 – директором Олександром Зарудзейом та головним бухгалтером Надією Коханівською.
До діалогу також підключилися начальник Шепетівського відділу податків і зборів з фізичних осіб, камеральних перевірок податкової звітності управління податкового адміністрування Ніна Ткачук, головний державний ревізор-інспектор Славутського відділу податків і зборів з юридичних осіб, камеральних перевірок податкової звітності управління податкового адміністрування Михайло Гой та старший державний ревізор-інспектор Славутського відділу податків і зборів з юридичних осіб, камеральних перевірок податкової звітності управління податкового адміністрування Тарас Захарчишин.