Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Любов до України єднає нас: у Головному управлінні ДПС Хмельниччини відбулися урочистості з нагоди Дня Незалежності

опубліковано 21 серпня 2020 о 15:45

Начальник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віталій Лазарєв та представники керівного складу регіонального відомства взяли участь у всеукраїнській нараді, яка відбулася у Державній податковій службі з нагоди Дня Державного прапора та 29-ї річниці Незалежності України.

Урочистий захід пройшов у форматі відеоселектора та об`єднав колективи ДПС України і всіх її територіальних підрозділів. Відкрив нараду Міністр фінансів України Сергій Марченко, який подякував працівникам податкової Служби за сумлінну роботу та відмітив їх командний характер, завдяки якому досягається результат у наповненню бюджету.

У свою чергу керівник податкової служби Хмельниччини Віталій Лазарєв привітав колектив, також платників податків краю зі святом, відмітивши що завдяки професіоналізму, патріотизму і позитивній мотивації завдання з наповнення дохідної частини бюджету виконуються у повному обсязі. «Зичу усім міцного здоров’я, благополуччя, енергії і наснаги в усіх справах та починаннях заради процвітання нашої незалежної України», - зазначив у привітання посадовець.

Співробітниці ГУ ДПС у Хмельницькій області приурочили Незалежності нашої держави флешмоб під гаслом «Любов до України єднає нас!», який відбувся біля Дошки Пошани Головного управління, куди напередодні свята занесли портрети кращих фахівців відомства.