Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Естетичний_позитив: ярмолинецькі податківці облаштували квітники біля Центру обслуговування платників

опубліковано 19 серпня 2020 о 10:57

Вислів поета про красиві і корисні речі, які необхідні людям, на практиці реалізовує колектив Ярмолинецької ДПІ Дунаєвецького управліня ГУ ДПС у Хмельницькій області. Ще з весни перед приміщенням Центру обслуговування платників працівники інспекції впорядкували ділянку і посіяли квіти, які милують око відвідувачів та додають гарного настрою.
«Цю ідею ми вирішили реалізувати для того, щоб отримувати естетичну насолоду від споглядання квітів, які своїми яскравими барвистими очима дивляться на нас і немов промовляють, що краса й справді врятує світ. Тож за погодженням із місцевою владою декілька місяців тому розбили квітники, висадили насіння та цибулинки і маємо квітковий рай. До речі, і платники податків, і самі податківці позитивно оцінюють таке цвітіння чорнобривців та інших квітів біля нашого ЦОПу», - розповіла керівник Ярмолинецької державної податкової інспекції Світлана Павлюковська.
За словами керівниці ДПІ, якщо з гарним настроєм приходиш у службовий кабінет, то й робота спориться. На сьогодні в інспекції активізовано комунікації з бізнесом щодо роз‘яснення законодавчих новацій, реалізації резервів наповнення дохідної частини бюджету, впровадження електронних сервісів.
Як, результат, у районі зросли надходження по бюджетоформуючих напрямках. Зокрема, сплата ПДВ до державного бюджету склала понад 33 мільйони гривень, що перевищує результат відповідного періоду минулого року на 4 мільйони гривень.