Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робота_на_місцях: у Віньківцях проаналізували податкові надходження до місцевого бюджету

опубліковано 18 серпня 2020 о 10:14

Підсумки соціально-економічного розвитку району та виконання бюджету району розглянуто на засіданні колегії Віньковецької райдержадміністрації.
Як зазначалося на засіданні, з початку 2020 року до бюджету району надійшло податків та зборів у сумі понад 34 мільйони гривень, що на 3,6 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період 2019 року. Планові показники доходів виконано на 113,1 відсотка. Забезпечено виконання дохідної частини районного бюджету та 18 сільських та селищного бюджетів.
Доходи районного бюджету виконано на 110,8 відсотка до планових показників на цей період і збільшились до відповідного періоду минулого року на 2,2 мільйона гривень, або на 11,6 відсотка.
Відповідно до затверджених асигнувань проводилось фінансування галузі освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культура та соціального захисту населення.
Підводячи підсумки роботи колегії, голова райдержадміністрації Володимир Лужняк подякував усім за проведену роботу в непростих умовах запровадження карантинних обмежень з метою запобігання поширенню на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та зазначив, що за результатами засідання будуть прийняті відповідні рішення.
«Важливо, що конструктивна розмова з питань наповнення місцевих бюджетів, легалізації зайнятості населення, адміністрування місцевих податків та рентних платежів буде продовжена в подальшому у дистанційному форматі. Бюджетоутворюючими джерелами для місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб та плата за землю. Тому місцеві громади мають бути зацікавлені у тісній співпраці з органами податкової служби в процесі легалізації заробітних плат та інших доходів, пошуку резервів наповнення своїх бюджеті», - резюмував начальник Віньковецької ДПІ Дунаєвецького управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Андрій Щербанюк.