Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Хмельниччини стало більше магістрів з публічного управління та адміністрування

опубліковано 24 липня 2020 о 10:35

Дипломи про здобуття магістерської освіти за спеціальністю «Публічне управління і адміністрування отримали представники Головного управління ДПС у Хмельницькій області, які успішно захистили наукові роботи, одночасно працюючи та навчаючись у виші, підтвердивши цим золоте правило про важливість постійного професійного росту та здобуття знань.

Щоб керувати державою, потрібно трохи менше говорити і більше слухати, - взявши за основу ці слова в навчанні студентки-податківці, спільно з іншими державними службовцями області, понад два роки здобували другу вищу освіту в Хмельницькому університеті управління і права.
Європейський стиль навчання, відкриті до спілкування викладачі, цікаві, ділові та змістовні лекції та мотиваційні семінари дали можливість не тільки глибше розкрити питання навчального процесу, але й самовдосконалюватися та покращувати свої професійні здібності, - переконані магістри з податкової служби.
Цьогоріч слухачі курсу в онлайн режимі склали іспити та захистили магістерські роботи у Zoom, що було досить незвично, але досить змістовно, зручно і креативно.
Керівник відділу підготовки публічних управлінців, кандидат наук з державного управління Тетяна Підлісна побажала випускникам бути впевненими у своїх власних силах, мати свою мотивацію, завжди прагнути до самовдосконалення і навчання протягом життя, а також реалізувати отримані вміння і навички, що створить підґрунтя для особистісного та професійного розвитку.
«Переконана, що публічне управління є дуже важливим і ті навики, і здобуті під час навчання, будуть потрібні в роботі сучасного фахівця податкової служби. Бережіть себе та пам’ятайте - ми завжди чекаємо вас у стінах рідної Альма матер», - зазначила Тетяна Підлісна.
Після вручення дипломів магістри – випускники висловили слова вдячності науково-педагогічному колективу університету за доленосні моменти життя і спільну роботу, обмін досвідом й творчою енергією, за отримані знання, професіоналізм, компетентність та щиру відданість своїй роботі.
Завершилось свято фото-флешмобом, який порадував класичним стилем усіх його учасників.