Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Члени громадської ради при податковій службі Хмельниччини привітали свого відомого колегу з ювілеєм

опубліковано 23 липня 2020 о 10:01

Знаменна подія – 70 річчя з дня народження відомого науковця - першого проректора з науково-педагогічної роботи Хмельницького національного університету, доктора економічних наук, члена-кореспондента НАН України професора Михайла Войнаренка зібрала для привітань членів громадської ради при Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області, оскільки і сам ювіляр активно працює у цьому консультативно-дорадчому органі.
Колеги щиро побажали Михайлові Петровичу Войнаренку міцного здоров‘я та родинного благополуччя, нових звершень у науково-педагогічній і громадській діяльності на честь і славу рідної Хмельниччини та всієї України.
Як зазначив у спілкуванні з нами ювіляр, співпраця з податковою службою стала невід‘ємною частиною його наукової та викладацької роботи: «Це той живий пласт суспільної діяльності, де наче у краплині води відбивається характер розвитку економіки, доходи бізнесу і сплачені ним податки. Одна з перших моїх відзнак була від податкової служби Хмельниччини. А сьогодні чимало колишніх студентів успішно працюють у ДПС, займаючи відповідальні посади, сумлінно та професійно виконують цю важливу державну роботу», - розповів Михайло Войнаренко.
За вагомий внесок у формування податкової культури населення та активну науково-просвітницьку діяльність Михайлу Войнаренку було вручено подяку від колективу податківців області.
Варто зазначити, що Михайло Петрович активно займається науковими дослідженнями. В університеті під його керівництвом створена наукова школа з проблем реформування економіки України через пошук нової парадигми економічного розвитку, розробки концепцій залучення інвестицій та впровадження інновацій на засадах кластерних технологій об’єднання підприємницьких структур. Працює науковець і над удосконаленням систем управління у промисловості та сфері послуг через побудову оптимальних варіантів організаційних структур суб’єктів господарювання; удосконалення фінансових показників діяльності підприємств та системи оподаткування; оплати праці; трансформації національної системи обліку до міжнародних стандартів.
Примітна й інша деталь у скарбниці напрацювань Михайла Войнаренка: на його поетичні твори написано понад два десятки пісень, які виконують зірки української естради, а також відомі подільські артисти. До речі, на сьогоднішній зустрічі тепло привітала ювіляра президент Хмельницької торгово-промислової палати, член громадської ради при ГУ ДПС в області Наталія Бєлякова, яка прочитала присвячені йому власні поетичні рядки.