Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бюджетна комісія Волочиської районної ради підтримала реалізацію програми бюджетного розвитку та сервісного обслуговування платників

опубліковано 09 липня 2020 о 10:15

Начальник Волочиського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Анатолій Саланський взяв участь у роботі постійної комісії з питань соціально – економічного розвитку, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю, члени якої обговорили і підтримали надання фінансової підтримки в рамках реалізації програми забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, створення сприятливих умов платникам податків та належного їх обслуговування.
«Реалізація заходів зазначеної програми сприятиме подальшому підвищенню якості надання адміністративних послуг, інформуванню платників про зміни в податковому законодавстві, а також створенню сучасних можливостей для комфортного користування податковими електронними сервісами, що, у свою чергу, працюватиме на збільшення надходжень до бюджету, виховуватиме культуру платників», - зазначив керівник територіального управління ДПС Анатолій Саланський.
За словами посадовця, надалі рішення з даного питання мають прийняти депутати райради на засіданні 47-ї сесії районної ради. Є сподівання, що обранці візьмуть за взірець дії своїх колег - депутатів Хмельницької обласної ради, які нещодавно підтримали подальшу реалізацію цього проекту на регіональному рівні.
Слід зазначити, що за результатами роботи у першому півріччі Головним управлінням ДПС у Хмельницькій області проадміністровано до бюджетів усіх рівнів 5,6 мільярда гривень податків та зборів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 414 мільйонів гривень, або на 8 відсотків.
При цьому до державного бюджету надійшло 2,4 мільярда гривень, територіальні громади отримали у своє розпорядження 3,2 мільярда гривень податкових платежів.