Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Ярмолинеччині співпраця податкової та виконавчої служб у вирішенні питань наповнення бюджету стане міцнішою

опубліковано 01 червня 2020 о 10:50

Керівник Ярмолинецької ДПІ Дунаєвецького управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська провела робочу зустріч з начальником районного відділу Державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України Олегом Дяком.
У ході діалогу обговорено проблемні питання, які виникають при здійсненні заходів примусового характеру, передбачених Законом України від 02.06.2016 року №1404-VIII «Про виконавче провадження», визначено шляхи їх вирішення з метою забезпечення надходжень та погашення заборгованості зі сплати податків та зборів до бюджетів усіх рівнів.
Досягнута домовленість щодо налагодження більш тісної взаємодії органів ДПС та ДВС при відкритті та подальшому супроводженні виконавчих проваджень по переданих узгоджених вимогах боржників для стягнення існуючої податкової заборгованості, зокрема, наголошено на активізації роботи з погашення боргів по єдиному соціальному внеску.
Сьогоднішні реалії та потреба у системному наповненні дохідної частини бюджету вимагають системного і конструктивного підходу, це час – погасити бюджетні борги, - переконана начальник Ярмолинецької податкової інспекції Світлана Павлюковська.