Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кожен громадянин має право повідомляти про неправомірні дії посадовців ДПС

опубліковано 18 травня 2020 о 11:21

Головне управління ДПС у Хмельницькій області пропонує представникам громадськості активно долучитися до викриття неправомірних дій посадових осіб податкової служби.
Саме інформація від небайдужих громадян допоможе запобігти корупційним зловживанням та проявам, - наголошують у відділі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області.
Наразі жодної інформації від викривачів про корупційні дії посадових осіб ДПС на Хмельниччині не надходило. Однак, в Головному управлінні просять представників громадськості в разі наявності інформації про потенційних порушників антикорупційного законодавства негайно інформувати відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в області в будь-який зручний спосіб, зокрема:
- з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: 29000, м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 17. Телефон, факс: (0382) 70-18-07;
- на електронну адресу підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Хмельницькій області km.anticor@tax.gov.ua;
засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Хмельницькій області, на номер (0382) 61-84-85.
Довідково: в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області організовано роботу з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами, відповідно до Закону України від 14 жовтня 2014 року № 1700-УІІ «Про запобігання корупції» (далі - Закон), постанови Кабінету Міністрів України від 04 вересня 2013 року № 706 «Питання запобігання та виявлення корупції» та Положення про Державну податкову службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227.