Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Туристичний сезон 2020 у Кам‘янці-Подільському розпочався у віртуальному форматі

опубліковано 13 травня 2020 о 10:06

Уже протягом одинадцяти років у Кам’янці-Подільському стартує туристичний сезон для мандрівників з усього світу. Кожне офіційне відкриття туристичного сезону завжди мало своє гасло, яке задавало ритм та напрямок на весь сезон. В умовах карантину відкриття туристичного сезону стало можливим завдяки розвитку цифрових технологій.
Саме у такий спосіб туристичні принади міста стали доступними для віртуального знайомства з потенційними мандрівниками. Тому мерією міста було вирішено, згідно заздалегідь запланованих дат, відкрити туристичний сезон ОNLINE під відповідним гаслом «Кам'янець Digital».
Мета заходу - популяризація міста над Смотричем, як потужної туристичної дестинації шляхом залучення максимальної аудиторії до відповідних Інтернет акаунтів.
До відкриття туристичного сезону «Кам’янець Digital» було презентовано туристичний сайт www.kamianets.travel, який акумулював в собі повну інформацію про туристичний потенціал міста Кам’янця-Подільського. Додатковою підтримкою сайту стали акаунти «Kamianets travel» в соціальних мережах Facebook та Instagram, а також YouTube та Telegram-канали, які діляться корисним та актуальним контентом.
Офіційне відкриття традиційно розпочалось з форуму, який відбувся у Web-форматі та був присвячений актуальній темі «Діджиталізація туристичного сектору як інструмент розвитку в умовах кризи». Міський голова Михайло Сімашкевич привітав учасників форуму, зазначивши, що представники індустрії туризму міста, розуміючи всю складність ситуації, пропонують відвідувачам нові послуги, – і на сьогодні всі вони в онлайн-форматі.
«Кам’янчани гостинно запрошують туристів в місто, в якому оживає історія. Ми сподіваємось, що кожен, хто зацікавився ним на Інтернет-сторінках, відкриє для себе Кам’янець-Подільський наживо і відчує його неповторність», - підкреслив Михайло Сімашкевич.
Податкова служба Хмельниччини також приєдналася до цієї важливої інформаційної акції, позаяк саме Кам‘янець-Подільський є головним туристичним центром нашого краю, і саме тут, якщо говорити про звичні умови співжиття, збирається найбільша сума туристичного збору. Торік вона склала понад 1 мільйон гривень гривень. Цього року тут поки зібрано до місцевого бюджету понад 160 тисяч гривень туристичного збору, а загалом по області - майже півмільйона гривень. Але, як кажуть, головні мандри у нас – ще попереду!