Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Дунаєвеччині влада і бізнес зацікавлені у системному наповненні дохідної частини бюджету

опубліковано 12 травня 2020 о 10:53

У Дунаївцях під керівництвом голови районної державної адміністрації Ярослава Купчика, за участю голови районної ради Ольги Михальської, начальника відділу фінансів райдержадміністрації Наталії Лук’янової, начальника Дунаєвецького управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк та директора КП Дунаєвецької районної ради «Лісовик» Олександра Данілова відбулася нарада щодо виконання дохідної частини районного бюджету за перше півріччя 2020 року.
У ході конструктивного діалогу проаналізовано стан забезпечення наповнення дохідної частини районного бюджету, організації діяльності щодо оподаткування, повної і своєчасної сплати платежів до бюджету комунальними установами районної ради.
За підсумками наради у райдержадміністрації прийняті відповідні рішення, спрямовані на реалізацію заходів щодо наповнення районного бюджету
«Сьогоднішня дискусія засвідчила, що представники влади і бізнесу нашого краю зацікавлені і тому, щоб дохідна частина бюджетів усіх рівнів отримувала сталі податкові надходження. Власне для цього ми й здійснюємо онлайн-комунікацію, в ході якої знаходимо шляхи вирішення назрілих економічних питань, включаємо резерви та сервісні можливості. Кращий приклад такої згуртованості громади та готовності боротися з коронавірусом - організація пошиву захисник масок, закупівля необхідного медобладнання. А у наших умовах – це ще й злагоджена робота аграріїв, які дружньо і сумлінно працюють на майбутній урожай, а значить на бюджет і добробут українців», - зазначила Наталія Баранюк.