Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Ярмолинеччини запобігає поширенню COVID-19 через роз‘яснення у ході рейдових заходів

опубліковано 31 березня 2020 о 10:53

Провідні фахівці Ярмолинецької державної податкової інспекції Дунаєвецького управління ГУ ДПС у Хмельницькій області продовжують брати активну участь у рейдових контрольних заходах на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року№221 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».
Разом з податківцями у складі рейдової групи працюють представники районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області, підрозділів Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та органів місцевого самоврядування.
Головна мета таких заходів - роз`яснення представникам підприємницької спільноти правил профілактики та унеможливлення поширення корона вірусу, прального реагування на виявлення у працівників симптомів респіраторного захворювання та надання їм медичного допомоги. Також контролери перевіряють наявність у торговельних закладах дезинфікуючих засобів для обробки приміщень та рук, як персоналу так і відвідувачів.
«Певна річ, що ми, як представники податкової служби, надаємо інформацію суб‘єктам господарювання стосовно дотримання вимог законодавства в частині нарахування та сплати податків до бюджетів усіх рівнів. Насамперед мова йде про оподаткований обіг готівки, повноту сплату акцизного податку з роздрібного продажу товарів. У ході спілкування з платниками податків також обов‘язково наголошуємо на необхідності дистанційної співпраці з ДПС через телефонні та електронні контакти, що забезпечує інтерактивне спілкування і убезпечує нас усіх від можливого поширення вірусної інфекції», - наголосила начальник Ярмолинецької ДПС Дунаєвецького управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська.