Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#ЗалишайсяВдома у Новій Ушиці податківці з платниками податків перейшли на спілкування в on-line форматі

опубліковано 23 березня 2020 о 11:36

Фахівці Новоушицької державної податкової інспекції Дунаєвецького управління ДПС у Хмельницькій області, упереджуючи поширення коронавірусу COVID-19, ввели у практику роботи дистанційний формат спілкування з платниками податків.
Використання захисних масок, дезінфікуючих засобів, чітке дотримання правил для захисту від нової коронавіросної інфекції, поряд із дистанційним спілкуванням з платниками податків та їх обмеженим доступом до ЦОП, тобто тимчасових норм і запобіжників, запроваджених на виконання розпорядження КМУ від 03.02.2020 року № 93-р «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, внесло незвичну, однак цілком виправдану і правильну системність у роботу податківців Новоушиччини.
Водночас, у Центрі обслуговування платників працює відповідальна особа-модератор, яка за нагальної потреби допомагає відвідувачу отримати необхідну інформацію чи послугу. Громадяни, які замовили послугу до запровадження карантину, зможуть отримати необхідну довідку у визначений термін. На період карантину для отримання адміністративних та інших послуг тут настійно радять використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема, Електронний кабінет платника податків (cabinet.tax.gov.ua).
Як повідомив начальник Новоушицької ДПІ Дунаєвецького управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Григорій Гребенюк, податківці завжди відкриті для спілкування з представниками бізнесу, але сьогодні здоров’я та безпека платників та усіх громадян є найважливішим фактором: «Тому просимо дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України та за можливості переходити до on-line формату спілкування та без нагальної потреби не відвідувати податкову. Для цього ДПС створила електронні сервіси, які допоможуть платнику вести діалог з нами, не виходячи з дому».