Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ЦОПі Ізяславської ДПІ податківці консультують платників щодо нюансів застосування податкового законодавства

опубліковано 15 жовтня 2024 о 13:28

У Центрі обслуговування Ізяславської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області платникам податків надають кваліфіковані відповіді на актуальні запитання з питань застосування податкового законодавства.

Відтак, під час спілкування з платниками податків фахівці ДПІ інформують про переваги процедури подання декларації та спілкування з податковою службою в онлайн режимі за допомогою Електронного кабінету платника, мобільного застосунку «Моя податкова».

Наголошують, що за допомогою електронних сервісів платники можуть зареєструвати програмний РРО, подати та переглянути подану звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, переглянути податкові повідомлення – рішення на сплату майнових податків та іншу податкову інформацію.  

Крім того нагадують про погашення боргів з майнових податків, порядку оподаткування продажу сільськогосподарської продукції та про переваги оформлення трудових відносин.

Провідні фахівці надають відвідувачам ЦОПу практичну допомогу щодо правильного заповнювнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах для сплати податків.

Посадовці звертають увагу, що у вересні поточного року стартувала інформаційна кампанії щодо впровадження реформ та управління змінами – Національна стратегія доходів (НСД) та кампанія про реалізацію експериментального проекту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі України.

Нагадуємо! km.ikc@tax.gov.ua – електронна скринька для нагальних питань стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС.