Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тісна співпраця податківців з представниками Віньковецької громади

опубліковано 23 липня 2024 о 13:22

Начальником Віньковецької ДПІ Андрієм Щербанюком проведено засідання робочої групи з питань сплати податків та наповнення місцевого бюджету Віньковецької ОТГ.

Обговорено шляхи погашення боргів до бюджету, дотримання чинного законодавства щодо легалізації найманої праці, застосування РРО/ ПРРО при розрахунках за готівку, декларування доходів громадян. 

Проінформовано про застосунок «Моя податкова», про переваги використання електронних сервісів при спілкуванні з податковою. 

Присутнім доведено інформацію про удосконалення процесів ведення обліку платежів та створення/удосконалення відповідних сервісів; новації у законодавстві, пов’язані зі сплатою/поверненням платежів, та їх практичне застосування; відкриття Казначейством бюджетних рахунків відповідно до змін у класифікації доходів бюджету та реквізити таких рахунків; порядок повернення платежів з бюджету; отримання Витягу щодо стану розрахунків платників з бюджетами та сплати єдиного внеску; заповнення реквізитів платіжної інструкції під час сплати бюджетних/небюджетних платежів; механізм сплати платежів з використанням єдиного рахунку. 
Крім того, проінформовано про те, що на даний час в платників податків наявна можливість листування з органами ДПС в електронному вигляді.