Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Брифінг для представників ЗМІ у Шепетівській ДПІ

опубліковано 01 липня 2024 о 11:39

Днями відбувся брифінг начальника Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентини Ординської для місцевих медіа про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану.  

Посадовець в ході зустрічі звернула увагу на актуальні питання оподаткування, зокрема, застосування РРО/ПРРО та сплату майнових податків. 

Також нагадала, що для отримання знижки за 2023 рік необхідно заповнити та до 31 грудня 2024 року включно подати за місцем реєстрації декларацію про майновий стан та доходи, щодо питання оподаткування виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, легалізації трудових відносин та змін в частині сплати МПЗ, та розповіла про електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет платника та застосунок «Моя податкова», за допомогою яких можна в режимі реального часу дізнатись про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету.  

На при кінці зустрічі повідомлено про електронну скриньку Комунікаційної податкової платформи за адресою km.ikc@tax.gov.ua.