Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкові новації та перспективи навчання у Державному податковому університеті дізналися випускники шкіл на Хмельниччині

опубліковано 25 березня 2024 о 14:29

За участі доцента кафедри соціальних комунікацій, словесності та культури  Державного податкового університету Інни Зайцевої та керівників Шепетівської та Славутської державних податкових інспекцій проведено зустрічі з випускниками закладів середньої освіти на Хмельниччині, з метою інформування про діяльність ВНЗ та зосередження уваги на перспективах навчання в університеті.

Валентина Ординська та Володимир Яремчук, долучившись до цього масштабного суспільно корисного проекту, мали на меті довести підліткам, що навіть попри скрутний час важливо зростати та розвиватися.

Податківці зазначили, що молодь є важливою складовою сучасного українського суспільства, носієм інтелектуального потенціалу, визначальним фактором соціально-економічного прогресу. Молодіжна політика, професійна освіта підростаючого покоління – найважливіші напрями діяльності органів державної влади.

Захід спрямований і на підвищення рівня податкової культури громадян. Майбутнім студентам запропоновано здійснити ознайомчий візит до Центру обслуговування платників,  де вони дізналися про процес надання послуг платникам.

Здобувачі освіти отримали від податківців відповіді на запитання щодо реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, щодо способів подання документів для реєстрації, щодо оподаткування, про сервіси, які надаються податковою службою.