Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волочиські податківці переконані: якісна комунікація з бізнесом – запорука розвитку економіки

опубліковано 13 лютого 2024 о 13:49

Начальник Волочиської державної податкової інспекції Анатолій Саланський провів робочу зустріч з керівництвом ПП «Інвест капітал буд 1». Обговорено питання наповнення бюджету 2024 року, перспективи розвитку бізнесу та динаміку нарахування заробітної плати. 

Також обговорено питання щодо погашення боргів працівниками підприємства. Зокрема, наголошено про важливість для бюджету громади своєчасної та в повному обсязі сплати майнових податків. Анатолій Саланський розповів про процедуру погашення податкового боргу в сумі до 3060 грн. В цьому контексті, оскільки податкова вимога не надсилається, зауважив, що слід оперувати саме свідомістю громадян та їх рівнем правової культури. 

Наголошено про початок кампанії декларування доходів громадян за 2023 рік. Керівник ДПІ зазначив про випадки обов’язкового декларування, про терміни та способи подання декларації, про можливість отримання податкової знижки, закликав активніше використовувати електронні сервіси ДПС України, звертатись за роз’ясненнями та практичною допомогою до працівників податкової служби.

Анатолій Саланський нагадав про функціонування електронної скриньки Комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua, на яку можна звернутись з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС.