Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Дунаєвеччині налагоджено конструктивний діалог податківців з представниками громади та бізнесу 

опубліковано 08 лютого 2024 о 14:45

За участі начальника Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк проведено робочу зустріч із головою Маківської ОТГ Віталієм Галачинським.

Учасники зустрічі зосередились на важливих питаннях оподаткування, зокрема, сплати майнових податків, погашення податкового боргу та виявлення додаткових джерел надходжень до бюджету. 

Наталія Баранюк розповіла також про сучасні нововведення та електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет платника та застосунок «Моя податкова», за допомогою яких платники податків мають можливість листуватися з податковою, подавати податкову звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, довідку про суми отриманих доходів та сплачених податків, переглянути повідомлення-рішення на сплату майнових податків, подати декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік та для отримання податкової знижки за навчання тощо.    

Йшлося і про інші теми в оподаткуванні, зокрема застосування РРО чи ПРРО, трудові відносини та роботу Комунікаційної податкової платформи.