Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Контакти: дунаєвецькі податківці провели виїзну робочу зустріч з жителями Зеленчанського старостинського округу

опубліковано 02 лютого 2024 о 15:13

За участі начальника Дунаєвецької ДПІ Наталії Баранюк,  заступника начальника Управління соціального захисту та праці Тетяною Пантілімоновою проведено виїзд до Зеленчанського старостинського округу.

Зустріч відбулась з жителями села з питань ліквідації податкових боргів по земельному податку та податків на нерухоме майно громадян. Кожному присутньому, надано кваліфіковані консультації та можливість отримати відповідь на проблемні питання. Для погашення податкового боргу надано реквізити для сплати податків та зборів.

Наталія Баранюк також нагадала як використовувати застосунок «Моя податкова», порядок оподаткування благодійної допомоги, наданої внутрішньо переміщеним особам та розповіла про поновлення відповідальності за порушення вимог ЗУ «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.  Окремо наголошено про необхідність посилення співпраці щодо легалізації трудових відносин. 

Учасники зустрічі домовились про подальшу співпрацю та систематичний обмін інформацією задля плідної роботи з метою збільшення надходжень до бюджету.   

Наостанок податківець нагадала про початок деклараційної кампанії - 2024 та зауважила, що введена нова форма декларації про майновий стан і доходи.