Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо наповнення місцевого бюджету – під час зустрічі в Чемеровецькій ДПІ 

опубліковано 15 листопада 2023 о 11:37

Відбулася робоча зустріч начальника Чемеровецької державної податкової інспекції Валентини Гнатовської з начальником фінансового відділу Закупненської селищної ради. Під час зустрічі обговорювались питання наповнення місцевого бюджету, робота з погашення податкових боргів. 

Опрацьовано питання нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання та інших місцевих податків, можливості отримання податкової знижки. 

Також обговорювались питання використання в роботі електронних сервісів ДПС, змін, внесених Законом України №3219 в частині застосування платниками РРО/ПРРО, легалізації виплати заробітної плати.

Валентина Гнатовська наголосила на змінах до чинного законодавства щодо заповнення платіжних документів в частині «Призначення платежу» використання єдиного рахунку, оподаткування благодійної допомоги ВПО тощо.

Платникам рекомендовано встановлення мобільного застосунку «Моя податкова» від ДПС України, за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету.