Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новоушицькі податківці продовжують роз’яснювати платникам важливі зміни у податковому законодавстві

опубліковано 22 вересня 2023 о 14:06

Працівники Новоушицької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області продовжують проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з платниками податків регіону задля якісного й оперативного інформування бізнесу щодо новацій, зокрема запроваджених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».  

Податківці акцентують увагу на питаннях легалізації найманої робочої сили, підвищення рівня заробітної плати, своєчасної сплати податків та зборів до бюджету та сплати єдиного податку, недопущення росту податкової заборгованості. Окремо розʼяснюють особливості нарахування мінімального податкового зобовʼязання, термінів сплати узгоджених податкових зобов’язань з МПЗ, сплати земельного податку, податку на нерухоме майно, податкову знижку тощо. 

На запитання платників надано обґрунтовані відповіді та розʼяснення. Наголошено, що у разі виникнення питань, які потребують оперативного розгляду, платники податків можуть звертатись на Комунікаційну податкову платформу, відправивши лист на електронну скриньку за адресою km.ikc@tax.gov.ua.