Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Флешмоб: у Кам’янці-Подільському популяризували ПРРО за участі студентів

опубліковано 08 вересня 2023 о 16:32

Відбулась робоча зустріч начальника Кам’янець-Подільської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Ольги Дворської та представників міської ради з платниками другої групи спрощеної системи оподаткування на Сувенірному містечку.
Посадовці провели роз’яснювальну роботу щодо новацій Закону України від 30.06.2023 року №3219-ІХ, а саме про обов’язкове застосування РРО/ПРРО, також наголосили на своєчасному оформленні найманої праці та підвищення рівня заробітної плати.
Крім того, податківці організували флешмоб сумісно зі студентами, аспірантами та викладачами економічного факультету Подільського Державного університету, вручивши платникам листівки та пам’ятки щодо реєстрації та застосування РРО/ПРРО.
Також податківці нагадали про можливість застосування податкової знижки та повідомили, що право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування визначені ст. 166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями.