Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про цифровізацію та електронні сервіси ДПС інформують ісяславські податківці

опубліковано 09 червня 2023 о 12:53

Як зазначають ізяславські податківці, сервісне обслуговування платників – це можливість отримати повний спектр послуг в одному місці. А цифровізація у вигляді Дії – мобільного застосунку, який є брендом цифрової держави в Україні – незамінний помічник в отримані адміністративних послуг в органах державної податкової служби. Можливість швидко в режимі реального часу підтягнути усі необхідні документи, довідки та витяги через Дію дає змогу для мами отримати необхідний реєстраційний номер для своєї малечі, не відвідуючи при цьому додатково інші установи.

Належне сервісне обслуговування та якісне надання адміністративних послуг, повноцінні консультації та роз’яснення діючого законодавства – працівники ЦОП Ізяславської ДПІ завжди радо допоможуть усім без винятку платникам податків.

Нагадуємо, що на базі Головного управління ДПС у Хмельницькій області (далі – ГУ ДПС) створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою km.ikc@tax.gov.ua, на яку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями.