Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця: в Дунаївцях налагоджено конструктивний діалог податківців з представниками громади та бізнесу

опубліковано 31 травня 2023 о 14:14

За участі начальника Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк та представників Дунаєвецької об’єднаної територіальної громади проведено робочу зустріч з представниками бізнесу-активу.

«На порядку денному маємо основні напрямки роботи щодо наповнення місцевого бюджету, повноти і своєчасності сплати податків та інших платежів. Зокрема, сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, погашення боргу та виявлення додаткових джерел надходжень до бюджетів задля вирішення проблемних питань територіальної громади. До речі, додала снаги та позитиву у співпраці з бізнесом нещодавня виїзна робоча зустріч у Дунаєвецькій громаді, яку провела керівник податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко. Це той формат діалогу, який спонукає до дії і взаємодії», - наголосила Наталія Баранюк. 

А цього разу учасники заходу обговорили актуальні питання оподаткування, зокрема застосування РРО/ПРРО, зміни в заповненні реквізитів платіжних документів в умовах дії міжнародного стандарту ISO 20022, легалізацію трудових відносин та заробітної плати, використання електронних сервісів ДПС. Обговорено Законопроект №8401 щодо внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану.

«Сьогодні важливим вектором податківців є ділова співпраця з платниками податків і всебічна допомога у вирішенні питань ведення бізнесу. В умовах війни кожен має працювати на своєму фронті та робити свій вклад у забезпечення роботи економіки країни», - резюмувала зустріч керівник ДПІ Наталія Баранюк. 

Посадовець нагадала, що у разі виникнення питань у бізнесу, рекомендовано звертатись на адресу Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області km.ikc@tax.gov.ua.