Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діалог: у Чемерівцях підприємці активно використовують переваги електронних сервісів ДПС

опубліковано 23 травня 2023 о 15:51

Начальник Чемеровецької ДПІ Валентина Гнатовська надала роз’яснення щодо реєстрації ФОП, використання електронних сервісів ДПС України, зокрема Електронного кабінету платника.

«Для надсилання листів (запитів, звернень тощо) в електронному вигляді  до контролюючого органу платник може скористатися меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету (cabinet.tax.gov.ua)» - зазначила Валентина Гнатовська.

Валентина Гнатовська під час робочої зустрічі з платниками наголосила на необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів до бюджетів, легалізації найманої праці та заробітної плати.

Також надала роз’яснення платникам про необхідність застосування РРО/ПРРО при проведені розрахункових операцій, забезпечення використання електронних платіжних засобів, змін до заповнення реквізиту «Призначення платежу» в умовах дії міжнародного стандарту ISO 20022, щодо сплати вперше в 2023 році мінімального податкового зобов’язання за земельні частки (паї), погашення податкового боргу, декларування податкової знижки, ліцензування господарської дільності та ін.