Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пріоритети: про переваги електронних сервісів розповіли в Ярмолинецькій державній податковій інспекції

опубліковано 23 травня 2023 о 15:49

У центрі обслуговування платників Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області податківці провели для платників податків навчальний тренінг, під час якого проінформували присутніх про функціонування електронних сервісів на офіційному сайті податкової служби, зокрема, на перевагах подання податкової звітності в електронному вигляді. 

Як зазначає керівник ДПІ Світлана Павлюковська, сьогодні можливість електронного спілкування дозволяє взаємодіяти з контролюючими органами у найбільш зручний для платника час. Примітно, що в Електронному кабінеті наявна уся інформація щодо нарахованих податків. Відтак, за допомогою сервісу «Електронний кабінет» авторизовані платники мають можливість дистанційної роботи в режимі он-лайн, зокрема подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО.  

Крім того, податківці наголошують, що за допомогою сервісу «Електронний кабінет платника» можна подавати звітність та сплачувати податки. В приватній частині «Електронного кабінету» авторизовані платники мають можливість дистанційної роботи в режимі он-лайн, зокрема подання та  перегляду поданої звітності, можна перевірити стан розрахунків з бюджетом, сплатити податки та збори, зареєструвати програмний РРО.