Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головна тема: у Волочиську ефективно працює робоча група з питань легалізації заробітної плати

опубліковано 15 березня 2023 о 08:34

Працівники Волочиської ДПІ спільно з представниками центру зайнятості, Нацполіціі, управління Волочиської міської ради провели робочу групу з питань легалізації виплати зарплати і зайнятості населення, де обстежили торгові об’єкти на території Волочиської ОТГ.

Зокрема, фахівці ДПІ проінформували, що роботодавці, які використовують найману працю, повинні легалізувати трудові відносини відповідно до чинного законодавства та вживати всіх заходів щодо виплати заробітної плати своїм працівникам не нижче рівня законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати та у строки, встановлені чинним законодавством.  

Надано відповіді на запитання щодо використання РРО, ведення обліку ТЗ, ліцензування ГД. Окремо проінформовано про особливості деклараційноі кампанії доходів, які одержані у 2022 році. Використання електронних сервісів громадянами при спілкуванні з податковою службою. Акцентовано увагу на змінах у податковому законодавстві на 2023 рік, мінімальному податковому зобов‘язанні, оновлених формах податкової звітності.