Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Легалізація Чемерівці: кожне офіційне робоче місце - це сплачені податки до бюджету

опубліковано 14 березня 2023 о 15:45

Начальник Чемеровецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницький області Валентина Гнатовська активно працює в складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Чемеровецької селищної ради. Робота проводиться спільно із представниками Нацполіції та головного спеціаліста відділу з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради.

Валентина Гнатовська роз'яснює податкове законодавства під час відвідувань торгових об'єктів на території Чемеровецької селищної ради на предмет реєстрації найманих працівників. 

Крім того, роз'яснено про обов'язкове застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій, необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів до бюджету. Наголошено про проведення кампанії декларування доходів громадян за 2022 рік, про переваги подання звітів в електронному вигляді. Піднімались питання сплати податкового боргу по майнових податках та інші питання податкового законодавства.

«Відповідальна позиція кожного роботодавця у скрутний час не лише дозволить залучити необхідні фінансові ресурси для виконання державою програм соціально-економічного спрямування, а й гарантуватиме захист держави кожному офіційно працевлаштованому громадянину», - зазначила керівник Чемеровецької ДПІ Валентина Гнатовська.