Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про важливість дотримання суб’єктами господарювання норм трудового законодавства говорили в Деражнянській міській раді

опубліковано 20 січня 2023 о 08:30

З метою забезпечення належного контролю за рівнем нарахованої заробітної плати та недопущення порушення чинного законодавства підприємствами та фізичними особами - підприємцями при виплаті заробітної плати та забезпечення надходжень в Деражнянській міській раді проведено робочу зустріч заступника міського голови Олексія Беднарського, начальника Деражнянської ДПІ Олександра Ломая з посадовими особами підприємств, які нараховують заробітну плату нижче законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати.

В ході бесіди з'ясовано причини виплати заробітної плати нижче мінімальної. Проведено індивідуальну роз'яснювальну роботу щодо законодавчих вимог декларування найманої праці, необхідності в умовах воєнного стану підвищення рівня заробітної плати.

За словами Олександра Ломая офіційне працевлаштування, це не лише сплачені податки до бюджету, а й гарантія соціального захисту та майбутніх пенсійних виплат.

В ході діалогу Олександр Ломай також проінформував про особливості перебігу добровільної кампанії декларування активів громадян та звернув увагу на важливості своєчасної сплати податків, особливо у воєнний час.

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua