Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ярмолинецькі податківці обговорили важливі питання оподаткування з представниками бізнесу

опубліковано 16 грудня 2022 о 10:54

Начальник Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська провела роз’яснювальну роботу серед платників податків щодо неухильного дотримання ними податкового законодавства та повної і своєчасної сплати податків і зборів до бюджетів в умовах воєнного стану.

Під час зустрічі посадовець проінформувала платників про необхідність  погашення податкового боргу з місцевих податків і зборів, а також розповіла про застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій, забезпечення використання електронних платіжних засобів, належного оформлення трудових відносин, особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування, переваги використання електронних сервісів ДПС України.

Податківець нагадала, що вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС з використанням електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

Світлана Павлюковська також нагадала, що з 1 вересня минулого року громадяни мають можливість легалізувати свою власність, придбану до 1 січня 2021 року за кошти, податки з яких не були сплачені. Роз’яснила, хто з громадян може скористатися правом на податкову амністію та які об’єкти підлягають декларуванню. Також звернула увагу, що з метою реалізації права  на податкову амністію декларанту необхідно подати одноразову (спеціальну) декларацію  в електронному вигляді через Електронний кабінет платника. Кампанія триває до 1 березня  2023 року.