Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі зустрічі в Хмельницькій ДПІ: роз'яснення податкового законодавства

опубліковано 25 листопада 2022 о 14:25

Працівниками ЦОП Хмельницької ДПІ на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота з платниками та надається практична допогома з питань застосування податкового законодавства, зокрема щодо податку на нерухоме майно та земельному податку.

Крім того, податквці розяснюють переваги подання звітності в електронному вигляді. З платниками, які подають звітність в паперовому вигляді (особисто або поштою) проводиться роз’яснювальна робота, їм надається практична допомога щодо подання звітності в електронній формі засобами електронного зв’язку.

Основними перевагами використання електронних сервісів ДПС України, зокрема електронного кабінету платника податків (https://cabinet.tax.gov.ua), є економія робочого часу платника податків, відсутність необхідності придбавати бланки звітних документів, уникнення черг, оновлення версій документів звітності, оперативність обробки отриманої інформації, підтвердження подання звітності, постійне оновлення програмного забезпечення, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів, ін.

Платників також проінформовано про кампанію Одноразового добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО, дотримання трудового законодавства тощо.

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua