Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про одноразове добровільне декларування та новації податкового законодавства розповіли громадянам Летичівщини

опубліковано 11 серпня 2022 о 16:13

Cьогодні начальник Летичівської ДПІ  Гловного управління ДПС у Хмельницькій області Олена Савіцька провела чергову зустріч з платниками податків з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування та інших актуальних питань податкового законодавства.

В ході розмови посадовець розповіла про об’єкти, які підлягають декларуванню, хто може бути декларантом, як розрахувати базу для нарахування збору та за якими ставками.

Податківець наголосила, що для реалізації права на (спеціальне) добровільне декларування громадянину необхідно подати одноразову декларацію до Державної податкової служби України через «Електронний кабінет» до 1 вересня 2022 року. Суб`єкти господарювання також ознайомилися з порядком отримання електронного цифрового підпису та особливостями подання звітності через Електронний кабінет.

Також посадовець нагадала присутнім щодо проблемних питань застосування РРО/ПРРО, внесення змін до облікових даних громадян, легалізацію найманої прації, Декларування 2022, погашення податкового боргу, тощо.