Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: у Чемерівцях відбулась робоча зустріч податківців з представниками фінансового управління

опубліковано 24 червня 2022 о 10:55

Начальник Чемеровецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентина Гнатовська провела робочу зустріч із начальником фінансового управління Закупненської ОТГ Людмилою Яремою з питань роботи із боржниками земельного податку на нерухомість та пошуку резервів наповнення дохідної частини бюджету.

Зокрема, обговорено дотримання платниками норм законодавства про працю, упередження порушень сплати податку на доходи фізичних осіб, а також наповнення місцевих бюджетів в умовах війни та вплив законодавчих змін на цей процес. Також начальник податкової нагадала про основні аспекти податкової амністії, кампанії декларування доходів громадян та застосування РРО/ПРРО.

Під час діалогу також обговорили основні зміни у податковому законодавстві, зокрема Закон України №2142-IX, Закон №1914-IX, Закон №1946-IX, Закон №2260 тощо. Проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення.

Валентина Гнатовська наголосила на важливості підвищення оплати праці найманим працівникам, а також недопустимості використання праці неоформлених найманих працівників та виплати заробітної плати «в конвертах».

Також вона подякувала сумлінним платникам податків, адже в даний час виконання бізнесом податкових зобов’язань перед державою важливе як ніколи. Вчасно та в повному обсязі сплачені податки – це економічна підтримка громади й вагома складова для пришвидшення нашої перемоги.