Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Медіазустрічі: до популяризації одноразового добровільного декларування активів долучилася Дунаєвецька територіальна громада

опубліковано 11 жовтня 2021 о 11:35

Зважаючи на інтерес жителів Дунаєвецької міської територіальної громади та потребу у тому, щоб надати відповіді на запитання стовосно того, що, де, коли і у який спосіб потрібно зробити для того, аби зрозуміти суть, зробити висновки і подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію фізичній особі по належних їй активах та сплати одноразового збору до бюджету, начальник Дунаєвецької податкової інспекції Наталія Баранюк записала червогий відеоролик на інформаційному порталі МТГ.

Посадовець у форматі відеоінтерв’ю роз’яснила право громадян на одноразове (спеціальне) добровільне декларування, яке передбачене Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Як кажуть, вийшло професійно, дохідливо і актуально.

«Примітно, що проектом з легалізації активів цікавляться усі, хто бачить себе потенційним декларантом і хто хоче бути обізнаним. Завдання податкової служби якраз полягає у тому, щоб роз’яснити суть одноразового декларування. У цьому плані актив Дунаєвецької територіальної громади є нашим активним партнером і помічником», -  наголосила Наталія Баранюк.

https://fb.watch/8zG0QXtq2W/