Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: у Деражні податківці спілкувалися з представниками ОТГ та бізнесом з питань наповнення бюджету

опубліковано 17 червня 2021 о 15:37

У ході робочої зустрічі начальника Деражнянської Державної податкової інспекції Олександра Ломая з представниками бізнесу акцентовано увагу на питаннях залучення юридичних осіб до сплати ПДФО, легалізації заробітної плати, оформлення найманих працівників, переваги застосування програмних РРО, підвищення рівня декларування акцизного податку та ліцензування.

Важливою темою розмови стало обговорення питань щодо проведення поетапної інвентаризації обліку землевласників  та землекористувачів на території ОТГ.

Також обговорено питання практичного застосування новацій податкового законодавства та проведення роз’яснювальної роботи по головних напрямках інформаційних кампаній.

Крім того, податківець наголосив на впровадженні у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, зокрема, щодо запровадження електронного документообігу та повноцінного використання сервісів ДПС.

«Від рівня усвідомлення необхідності виконання податкових зобов’язань кожним громадянином як соціальної необхідності залежить підвищення рівня добробуту кожного жителя громади і країни в цілому. Саме тому на постійній основі нами проводяться робочі зустрічі з представниками ОТГ та бізнесом, результати яких впливають бюджетні надходження», - зазначив начальник Деражнянської ДПІ Олександр Ломай.