Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча_зустріч: активна співпраця ярмолинецьких податківців з платниками податків забезпечує сталі бюджетні надходження

опубліковано 11 травня 2021 о 16:48

У Ярмолинецькій селищній раді відбулась робоча зустріч з питань декларування акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів, легалізації заробітної плати та зайнятості населення, практичного застосування податкових новацій. Ініціаторами та модераторами заходу стали селищний голова Андрій Шутяк та начальник Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська.

Учасники робочої зустрічі обговорили питання підвищення рівня  декларування акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території Ярмолинецької ОТГ, а також заходи з протидії реалізації фальсифікату та убезпечення споживачів від його використання.

Також проінформовано та роз’яснено питання обов’язкової офіційної реєстрації трудової зайнятості найманих працівників, підвищення рівня заробітної плати та сплати податку на доходи фізичних осіб до бюджету.  

Керівник Ярмолинецької ДПІ Світлана Павлюковська акцентувала увагу на основних напрямках роботи щодо наповнення місцевого бюджету, повноті і своєчасності сплати податків та інших платежів, погашення боргу та виявлення додаткових джерел надходжень до бюджетів задля вирішення проблемних питань територіальної громади.

«Лише за умови  спільних активних дій керівництва громади, податкової інспекції та легального бізнесу і громадськості можна підняти рівень податкової культури і забезпечити виконання завдань з наповнення скарбниці, розвитку бізнесу та розбудови населених пунктів. Якщо є потреби і відповідний громадський контроль та зацікавленість, то результат не забариться», - резюмувала Світна Павлюковська.